Presseklip

Dagbladet april 2018

Vores super engagerede FDF-elever var i Lejre Lokalavis i uge 17. De havde indsendt en artikel, der handler om, hvordan de stadig kan være en del af et FDF fælleskab, selvom de er på efterskole.32215426_1044802849004424_701930752907935744_nDagbladet juni 2011

Vi modtog FDF Ny Tolstrup 5000 kr. i et legat fra Sjællandske Mediers Fond til båludstyr. I den anledning var der omtale og billeder fra FDF Ny Tolstrup i Dagbladet.

Midtsjællands Folkeblad 31/8-2010:

Nyt friluftstilbud hos FDF

Oplevelser, udfordringer og fællesskab er nøgleordene hos FDF Ny Tosltrup, der laver spejderarbejde for de mindste børn og familier.
Ny Tolstrup : På trods af store mængder regn på startdagen var der stor tilslutning til en ny lokal kreds af FDF , Frivilligt Drenge-og Pigeforbund, i Ny Tolstrup . FDF laver hver uge frilufts-aktiviteter for børn. Indtil videre er der hold for børn 5-6 år og 7-8 år, der mødes om mandagen ved shelterne på Midtsjællands Efterskole.  -Vi håber meget, vi kan finde en leder eller to, der er interesserede i at være med på et hold for 3.-til 4. klassebørn, for der er rigtig mange børn også i den alder, der er interesserede i at være ude og lave friluftsaktiviteter, siger Jeanette Friis Agergaard, der er en af lederne i FDF Ny Tolstrup .En lørdag om måneden er der FDF for hele familien, hvor børn i alle aldre er velkomne.
I værdigrundlaget for organisationen står der blandt andet, at leg og fantasi er vigtigt i børns udvikling, og at FDFerne lærer at tage ansvar for hinanden og naturen.
-Det er vigtigt for os, at der er en mening med det, vi laver. Selvfølgelig handler det om at lave sjove aktiviteter for børn og inspirere dem til at være ude i naturen, men bagved det ligger også ambitioner om at give dem mod på livet og tro på sig selv, gennem de ting de prøver, siger kredsleder Jeanette Friis Agergaard.

 

Der er lukket for kommentarer.