Landslejrhold for 3.-6. klasser

Vi mødes mandage kl. 17-19 ved shelterne på Midtsjællands Efterskole, Tolstrupvej 29, 4330 Hvalsø (midt mellem Osted, Lejre og Hvalsø). Første gang er mandag den 31. august kl. 17.

Se programmet for efteråret (kommer snarest) 

De to hold lægger strategi for årets dyst i skovstratego. Efter tre runder har begge hold gjort sig fortjent til lege-mærket til skjorten.

De to hold lægger strategi for årets dyst i skovstratego. Efter tre runder har begge hold gjort sig fortjent til lege-mærket til skjorten.

Landslejr til næste sommer

I sommeren 2016 er der landslejr i FDF på ‘Sletten’ lige ved Himmelbjergets fod. Det sker i dagene 7.-15. juli. Her skal vi bo sammen med dem, vi kender hjemmefra, men deltager i aktiviteter og det store fællesskab med 10.000 FDF’ere fra hele landet. Det er en rigtig stor oplevelse!

I løbet af året skal holdet med ‘pilte’ og ‘væbnere’ i FDF NyTolstrup forberede sig på lejren – dvs. lave en masse friluftsliv og planlægge og lære, hvordan vi skal klare os med hjemmebygget udekøkken og en hyggelig lejrplads. Der er selvfølgelig også tid til andre ting på programmet, og vi skal hygge os ved bålet i et stærkt fællesskab med drenge og piger, store og lidt større.

LL_221_x_132Top

 

Se meget mere på landslejrens hjemmeside

Hvis man ikke kan komme med på landslejr kommer man dog ikke forgæves på holdet, der er masser af oplevelser og fællesskab alligevel – og det er helt i orden ikke at deltage på lejren.

Lederne er Astrid Bjørg Mortensen og Lone Seir. Se Kontakt

 

Der er lukket for kommentarer.